Dienstverlener laat open source ICT'ers karten

Ict-dienstverlener Proxy Services organiseert een kartrace voor ict'ers die werken met open source software. Het bedrijf wil er een gezellig evenement voor de open community van maken. De winnaar krijgt een weekend Barcelona ter waarde van duizend euro.

Ict'ers die werken met open technologie kunnen op 25 april racen tegen collega's. Dienstverlener Proxy Services organiseert daartoe het kartkampioenschap Proxy Open. "We willen een leuk en groot evenement organiseren voor iedereen die zich bezighoudt met open source", zegt marketing manager Joost Scholten.

De dienstverlener zegt dat de kartrace niet is bedoeld als wervingsevenement. "Het is juist een sociaal en sportief evenement voor de Open IT Community", aldus het persbericht. De dienstverlener verwacht dat zo'n vierhonderd aanmeldingen. Het is de eerste keer dat het bedrijf de race organiseert. De dienstverlener wil er een jaarlijks terugkerend evenement van maken.

Het is de bedoeling dat alle deelnemers een rondje over de kartbaan scheuren. Degene die de snelste ronde rijdt, krijgt een weekend Barcelona aangeboden ter waarde van duizend euro. Het evenement vindt plaats bij Race Planet in Delft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Lijkt me een leuk evenement! Heb me al aangemeld! Website is karten.proxy.nl

Is zeker een leuk idee, alleen zijn ze niet het eerste bedrijf die een open kartkampioenschap organiseerd. Immune.it is ze al voor geweest. Zij hebben het afgelopen jaar al een Endurance race voor ruim 100 man georganiseerd en gaan het dit jaar wederom doen. Ergens in Oktober.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-04-03T13:31:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.