Pecoma opent nieuw pand met glijbaan

Ict-dienstverlener Pecoma is vanaf 1 mei gevestigd in een nieuw pand in Amsterdam Zuidoost. 'We wilden een pand dat dichter bij onze klanten lag dan het vorige pand', vertelt Pecoma-directeur Simon de Koning. 'We hebben veel klanten in de financiële sector en zitten op loopafstand van het klanten als ABN Amro.' Het nieuwe pand heeft kleine treincoupés en een rode glijbaan in de kantine. Begin dit jaar ontsloeg de dienstverlener zeventig mensen.

Volgens De Koning bevat het nieuwe pand dingen waar over wordt gesproken. 'We hebben dingen verzonnen waardoor het voor consultants aantrekkelijk is naar het pand toe te komen', zegt de directeur. Daarnaast bieden de ruimtes meer gelegenheid tot samenwerken. 'De ruimtes zijn open en transparant', aldus De Koning.

Pecoma maakte onlangs bekend dat het zeventig van de 360 medewerkers moet ontslaan. Dat komt omdat het merendeel van de klanten van de dienstverlener in de financiële sector zit. 'Omdat het daar de afgelopen maanden heel slecht gaat, was het een kwestie van tijd voordat wij daar ook een tik van zouden krijgen', zei De Koning eerder al tegen Computable.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Leuk kan de volgende ontslagronde per glijbaan het pand verlaten.

Wat irritant, die banner van HP die iets aan je muis plakt!!

Idee een beetje gejat van het Google-kantoor, toch?

Irritante banners ja, ga hier niet vaak meer terugkomen als dat zo blijft

'We hebben dingen verzonnen waardoor het voor consultants aantrekkelijk is naar het pand toe te komen'

> een rode glijbaan; weet je meteen hoe je er als consultant voor staat...

Wees ambitieus en zet er een klimrek neer, in plaats van een glijbaan.

@Gast, @ja en anderen:

Voor zover onduidelijk: Met sommige browsers kan men javascript standaard uitzetten. Dan heb je in dit geval geen last van banners.

Dit is een beetje theoritische post. Want persoonlijk zie ik geen banners. Omda tik js voor deze site heb uitgeschakeld...

@redactie Computable: Overigens ik heb geen probleem met nette advertenties die bijvoorbeeld aan de zijkant worden getoond, zonder tracking en dergelijke. Maar die popup advertenties in het midden van mijn scherm vind ik niks.


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-05-07T14:34:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.