Microsoft Tech Ed: Visual Studio voor dummies

Op Tech Ed, Microsofts jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars en andere it-professionals, kondigde het bedrijf de Express-productlijn aan. Deze is met name bedoeld voor beginnende ontwikkelaars.


Tech Ed lokt dit jaar in de Amsterdamse RAI ongeveer 6500 bezoekers. Voor het verzamelde publiek werd tijdens de openingsspeech - na een verkwikkende drumsessie - de nieuwe Express-productlijn voorgesteld voor Visual Studio en SQL Server.
 
Door integratie van ingebouwde tools voor leren en evaluatie, van voorbeeldtoepassingen en van starter kits richt deze Express-productlijn zich nadrukkelijk tot de niet-professionele ontwikkelaar: de studenten of hobbyisten. Sommige van deze starter kits zijn ontwikkeld in samenwerking met bedrijven zoals e-Bay, Pay Pal en Amazon.com.
 
Er bestaat een Express-editie voor de volgende Visual-producten: Visual Web Developer, Visual Basic, , Visual C#, Visual C++ en Visual J#. Ook voor SQL Server is een Express Edition gebouwd, grotendeels voortbouwend op de SQL Server Desktop Engine.
 
Voor meer informatie over de Express-lijn en downloads:
http://http://msdn.microsoft.com/sql/express
http://http://msdn.microsoft.com/vstudio/express
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-06-30T12:53:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.