Yellowtail opnieuw genomineerd voor Skillcity Award

'Yellowtail is sterk gegroeid de afgelopen jaren – ondanks de crisis die het hardst aankwam in de financiële sector. Dat is net één van de sectoren waar de specialist in ict-consultancy en software development zich op richt. Door zijn groei in moeilijke tijden is Yellowtail voor het tweede opeenvolgende jaar genomineerd voor de Skillcity Snelle Groeier Award 09 voor Midden-Nederland', zegt Robert Harreman, partner van Yellowtail.

"Veelzijdigheid is een belangrijk reden voor onze groei. Zo hebben we ons als reactie op de dalende vraag in de financiële sector, meer gericht op overheidsinstellingen. Dat is eveneens één van onze specialisaties. Naast consultancydiensten bieden we ook software development aan. En de vraag hiernaar blijft toenemen", zegt Harreman. "Verder heeft de kwaliteit van onze dienstverlening aanzienlijk bijgedragen aan de bedrijfsgroei. Onze adviseurs zijn inhoudelijk en communicatief uiterst bekwaam en opereren op het raakvlak van business en IT. Daardoor werken ze altijd succesvol samen met onze opdrachtgevers."

"Yellowtail initieert en vertaalt businessideeën, -concepten en wetgeving op een vaak innovatieve manier naar werkende resultaten", aldus Harreman. De consultancytak van Yellowtail heeft zijn hoofdkantoor in Hilversum. Yellowtail Software Development is gevestigd in Kaapstad, Zuid-Afrika. Daar heeft het bedrijf een eigen ontwikkelcentrum. "Zo kunnen we naast consultancy, ook de softwareoplossing leveren die onze klanten nodig hebben. Met deze totaalaanpak onderscheiden we ons nog verder in de markt."

Skillcity

Skillcity is een zakelijk netwerk voor ict-bedrijven in Midden-Nederland. Het is opgezet om ict-ondernemers te inspireren. Het netwerk van Skillcity heeft inmiddels zo'n 750 leden. Ieder jaar organiseert Skillcity de verkiezing van de snelst groeiende ict-mkb'er in Midden-Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-23T12:58:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.