ICT Automatisering vergroot belang in Improve

ICT Automatisering, leverancier van embedded software, gaat zijn belang in Improve Quality Services vergroten. Vanaf 1 juli 2010 neemt de automatiseerder 75 procent in plaats van 50 procent belang in de dienstverlener op het gebied van testen en kwaliteitsmanagement.

Doordat het belang nog dit jaar wordt vergroot, wordt met terugwerkende kracht de volledige boekhouding van Improve in die van ICT Automatiosering opgenomen. Daarbij wordt wel rekening gehouden met het minderheidsbelang van 25 procent. Doordat ICT het belang van 50 procent in Improve heeft geherwaardeerd, wordt ook nog eens 750.000 euro extra boekwinst gerealiseerd in het eerste kwartaal van dit jaar.

Als enige over

In 2009 werd ICT Automatisering met tegenvallende resultaten geconfronteerd bij de divisie ICT Consultancy. Hierdoor besloot ICT om de activiteiten bij ICT NoviQ, een trainings- en adviestak die sinds 2006 onderdeel uitmaakt van ICT Automatisering, te stoppen. Hierdoor bleef Improve als enige over in de consultancytak van ICT Automatisering.

Improve Quality Services blijft als zelfstandige organisatie opereren. Improve heeft op dit moment 36 medewerkers in dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-02-19T10:07:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.