Duitse katholieke kerk kiest voor Zarafa

Dit artikel delen:

De leverancier van de in Nederland ontwikkelde opensourcemailserver Zarafa, heeft een raamovereenkomst getekend met de Duitse katholieke kerk (Verband der Diözesen Deutschlands (VDD)) voor de implementatie van zijn mail- en agendaplatform.

Het tekenen van de raamovereenkomst is voorafgegaan door een eerste implementatie van Zarafa's Collaboration Platform (ZCP) voor 3.850 gebruikers in Duitsland's grootste deelstaat Beieren. Twee lokale kantoren van Zarafa in Hannover en Stuttgart verzorgen de ondersteuning.

St. Antonius Ziekenhuis

Directeur Brian Joseph van Zarafa: 'We zijn trots als Nederlands bedrijf dat we in de competitieve Duitse ict-markt een raamovereenkomst met een potentie van honderdduizenden gebruikers hebben afgesloten.' Eerder dit voorjaar contracteerde Zarafa in Duitsland het ministerie van Binnenlandse Zaken, de mededingingsautoriteit en autoverhuurbedrijf Sixt.

In Nederland wordt Zarafa ingezet bij onder meer het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en het NL Octrooicentrum.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-05-06T10:31:00.000Z Jolein de Rooij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.