Valori-dochter Cerios gaat zelfstandig verder

Een kernactiviteit van Valori is softwaretesten.

Dochteronderneming Cerios van ict-dienstverlener Valori gaat per 1 juli 2010 zelfstandig verder. De dienstverlener wil zich focussen op zijn kernactiviteiten testen en acceptatie, business architectuur en projectmanagement. Onder Cerios vallen de business units IT Architectuur en Project Management. Maintain en The Period Groep gingen in 2007 samen verder onder de naam Valori.

‘Net als bij veel andere bedrijven is 2009 een turbulent jaar geweest voor Valori. Dat heeft ertoe geleid dat we intern hebben gekeken hoe onze organisatie het beste kan worden gepositioneerd voor het tweede decenium van deze eeuw', zegt een woordvoerder.

Cerios gaat zelfstandig verder. Het management van de onderneming is in handen van Bob van Zeist en Ron Stoorvogel. De nieuwe onderneming houdt zich vooral bezig met projectmanagement en it-architectuur. Volgens de woordvoerder blijven de bedrijven nog steeds nauw met elkaar samenwerken. Bij Cerios werken veertig mensen.

De business units Business Architects, Testing & Acceptance en Business Information Services blijven deel uitmaken van Valori. Het bedrijf heeft 130 personen in dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-06-30T12:36:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.