Directeur Polteq krijgt lintje om testmethodes

Directeur Martin Pol van softwaretestbureau Polteq is in Apeldoorn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg het lintje om zijn rol bij het ontwikkelen van testmethoden voor ict-systemen. Pol bedacht bijvoorbeeld de aanpak Test Management Approach (Tmap).

Die testmethode wordt wereldwijd door ruim vierhonderd organisaties gebruikt. Ook had Pol de leiding bij het uitbreiden van testproces Test Process Improvement (TPI).

De directeur richtte in 2000 zijn bedrijf Polteq IT Services op. De afgelopen tien jaar groeide het bedrijf van twee naar honderd werknemers. Het is niet de eerste keer dat Pol een onderscheiding krijgt: in 1998 won hij de eerste European Testing Excellence Award.

Polteq is een testbureau dat zich richt op diverse testactiviteiten. Zo houdt het bedrijf zich bezig met de verbetering van processen, het inrichten van testorganisaties en het adviseren over testautomatisering.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Martin,
Van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding. volledig verdiend. Het betekent overigens niet dat je nu mag stoppen met jouw werkzaamheden!!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-16T12:27:00.000Z Heleen van Roon
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.