Oracle en Capgemini starten Indiaas testcentrum

Ict-leverancier Oracle start samen met ict-dienstverlener Capgemini een testcentrum voor bedrijfssoftware in India. De dienstentak binnen de Capgemini-groep, Sogeti, gaat de applicatietests aanbieden. Dat hebben de bedrijven aangekondigd op Oracle Open World, het jaarcongres van Oracle dat in San Fransisco wordt gehouden. De samenwerking moet het beheer en de standaardisatie van testprocessen verbeteren en door de schaalgrote moeten de kosten van de applicatietests lager worden.

De 6400 testers van de Capgemini-groep krijgen training in het gebruik van de Oracle Application Quality Management-suite.

In het testcentrum met de naam Oracle Software Testing Center of Exellence wordt gewerkt volgens de gepatenteerde testmethodologie Test Management Approach (TMap). Voor de samenwerking wordenTmap-templates geintegreerd in de Oracle Application Testing Suite 9.2.

Oracle en Capgemini werken al 15 jaar op verschillende gebieden samen. In juli 2010 kondigden de bedrijven aan dat Capgemini uitkeringsoftware van Oracle gaat verkopen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ai ai, en uiteindelijk Oracle Hard Ware made in India! Dit dankzij Hurd?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-22T12:25:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.