Mavom gebruikt Typo3 CMS voor Duitse markt

Dit artikel delen:

Mavom, een leverancier op het gebied van hoogwaardige chemische producten voor industriële toepassingen in de Benelux, gebruikt het open source contentmanagementsysteem Typo3 voor de bewerking van de Duitse markt. Het bedrijf uit Alphen aan den Rijn heeft daarvoor gebruikgemaakt van de diensten van Alternet.

Typo3 staat in Nederland vooral bekend als cms voor gemeenten en universiteiten. Er zijn ruim dertig gemeenten die het opensourcesysteem gebruiken, er is een gebruikersvereniging en het platform Typodam. Maar buiten de lokale overheid wordt Typo3 ook ingezet als cms. Leverancier Alternet uit Dordrecht heeft het systeem geleverd aan bijvoorbeeld Vara, Tros, CNV en Bibliotheek Nederland.

Daar is nu Mavom bijgekomen, een Alphense leverancier van chemische producten van Dow Corning. Met Typo3 CMS heeft Alternet een website in het Duits ontwikkeld met een productendatabase, een kennisbank en een nieuwsruimte. Mavom, opgericht in 1938, is actief in Noordrijn-Westfalen en levert chemische oplossingen, zoals coatings, thermisch geleidende producten en lijmen, voor elektronicatoepassingen. Het bedrijf koos na eerdere positieve ervaringen met het Typo3 contentmanagementsysteem opnieuw voor het systeem bij de bouw van de nieuwe website.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-04T14:52:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.