CIZ selecteert zeven nieuwe ontwikkelpartners

Het Centrum Indicatiestelling Zorg heeft met drie aanbestedingen twee opdrachten gegund en een vijftal partners geselecteerd die via een raamovereenkomst ingeschakeld kunnen worden voor functioneel applicatieontwerp en procesontwikkeling. Chess mag maatwerksoftware gaan ontwikkelen voor CIZ en Cordys implementeert een business process management-systeem.

De opdracht die aan Cordys gegund is vertegenwoordigt een waarde van 750.000 euro. Cordys is vooral geselecteerd op basis van de technische kwaliteitseisen waarvoor het bedrijf garant staat. CIZ besteedt aan het Haarlemse Chess de bouw van maatwerksoftware op basis van SGA-softwarecomponenten welke moeten worden opgeleverd volgens de SIG-standaard. De waarde van deze opdracht is niet bekendgemaakt.

O&I, Furore, Gino, Bizz Design en Twijnstra & Gudde

CIZ selecteerde ook vijf bedrijven die zich de komende tijd mogen gaan bezighouden met het functioneel applicatieontwerp en procesontwikkeling. Het Amsterdamse Furore, het Groningse Gino en het Utrechtse O&I kunnen door CIZ ingeschakeld worden voor het functioneel applicatieontwerp. O&I kan ook ingeschakeld worden voor de procesontwikkeling. De overige twee bedrijven die voor deze werkzaamheden in aanmerking komen zijn het Enschedese Bizz Design en het Amersfoortse Twijnstra & Gudde. De looptijd van de raamovereenkomst is drie jaar, met de optie om twee maal een jaar te verlengen. CIZ denkt ongeveer 1,5 miljoen euro nodig te hebben om beide onderdelen te ontwikkelen.

Alle drie de aanbestedingen zijn eerder in 2010 gegund, maar zijn onlangs pas officieel aangekondigd. Volgens een woordvoerder van CIZ komt dit doordat ze ‘vergeten waren de gunningen officieel te melden'. Alle opdrachten zijn dan ook al officieel gestart. Het Centrum Indicatiestelling Zorg had ook nog de vierde aanbesteding Datawarehouse uitgeschreven, maar die is ingetrokken. CIZ werd vanwege de aangekondigde overheidsbezuinigingen gedwongen het uitvoeren van deze opdracht uit te stellen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-12-08T14:18:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.