Clear2Pay neemt Lexcel Solutions over

Clear2Pay, een Belgische ontwikkelaar van betaaloplossingen, neemt Lexcel Solutions over. Dat Amerikaanse bedrijf is gespecialiseerd in testapplicaties rond betalingsverkeer. Lexcel Solutions levert oplossingen voor het testen van betaalplatformen.

Clear2Pay wil zich via de overname versterken in het aanbieden van dergelijke testoplossingen en meteen internationaal verder blijven doorgroeien. In Europa is het bedrijf via een eerdere overname (Integri) al een speler in de testmarkt geworden, maar met Lexcel betreedt Clear2pay de Noord-Amerikaanse markt.

Een overnamebedrag werd niet genoemd. Clear2Pay-cfo Jurgen Ingels spreekt van een deal die ‘gefinancierd werd met de kapitaalverhoging van 50 miljoen euro.' Deze financiering dateert van 2009 waarbij een consortium onder leiding van Aquiline Capital Partners het kapitaal bijeen bracht. Ingels voegt er aan toe dat Clear2Pay in de komende kwartalen nog acquisities verwacht.

Klanten Clear2Pay en Lexcel

In Nederland heeft Clear2Pay grote klanten, waaronder de Rabobank die de Open Payment Framework oplossing gebruikt. Lexcel biedt zijn producten en diensten onder meer aan JP Morgan, de United States Postal Service, WorldPay, Wincor Nixdorf en Mercury Payments.

In samenwerking met Datanews

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-07-01T11:18:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.