Van Gansewinkel sluit contract met Valid

Afvalverwerker Van Gansewinkel Groep heeft een raamcontract gesloten met ict-dienstverlener Valid. Het gaat daarbij om ict-dienstverlening op het terrein van infrastructuur, softwareontwikkeling en business intelligence-diensten. Daarnaast zal Valid een rol spelen wanneer Van Gansewinkel een zogeheten second opinion nodig heeft op het terrein van ict.

Van Gansewinkel legde het operationele beheer van zijn ict eerder in handen van ict-dienstverlener Cegeka. Die blijft hiervoor verantwoordelijk, zegt Valid-directeur Dis Valcq. 'Bij tijd en wijle heeft het bedrijf echter behoefte aan een second opinion of een security of performance audit. Valid is de onafhankelijke partner die hiervoor is gekozen. Daarnaast doet Van Gansewinkel projecten onder eigen regie. Ook hier ondersteunt Valid bij.'

De hoofdkantoren van Van Gansewinkel en Valid liggen op een steenworp afstand van elkaar in Eindhoven.

Van Gansewinkel

Van Gansewinkel Groep is werkzaam in negen landen (Benelux, Polen, Tsjechië, Hongarije, Frankrijk, Duitsland en Portugal). Met zijn dochterbedrijven Van Gansewinkel, Coolrec, Maltha en AVR is Van Gansewinkel Groep actief in de gehele afvalketen. Bij de organisatie werken circa zevenduizend mensen. Zij realiseren een jaaromzet van 1,1 miljard euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-10-11T15:50:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.