Ingis en 4apps Group sluiten partnerovereenkomst

deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Het netwerk van Ingis, de internetapplicatie voor elektronisch facturen van ING, is uitgebreid door de samenwerking met 4apps Group, een dienstverlener op het gebied van de Oracle E-Business Suite.

4apps Group bedient middelgrote en grote organisaties binnen de overheid, financiële en professionele dienstverlening, retail, telecom en media. Met de koppeling van 4apps Group kunnen elektronische facturen rechtstreeks uit Oracle via Ingis verstuurd worden en is het mogelijk elektronische facturen vanuit Ingis direct in Oracle in te lezen.

Met Ingis kunnen bedrijven hun facturen elektronisch versturen en ontvangen. Ingis is compliant met boekhoudpakketten en erp-leveranciers zoals Oracle E-Business Suite, met andere netwerken en met initiatieven als Digipoort, de elektronische postbus van de Nederlandse Overheid.

Ingis werkt verder samen met boekhoudpakketten, zoals Exact, Microsoft Dynamics, SAP, Oracle E-Business Suite en AccountView. Ingis is goedgekeurd door de Nederlandse belastingdienst en heeft het Keurmerk voor Elektronisch Factureren van Plaftform ELFA.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij ING

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-29T08:59:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.