VMware opent virtualisatie- en cloud portal

Leverancier van virtualisatie- en cloud-oplossingen VMware heeft de VMware Solution Exchange aangekondigd, een online marktplaats voor virtualisatie- en cloud-oplossingen. Hier komen klanten, partners en ontwikkelaars samen om sneller zakelijke oplossingen te kunnen evalueren en selecteren via een gecentraliseerde, self-service portal.

De VMware Solution Exchange biedt partners en ontwikkelaars, die aanvullingen of integraties met het portfolio van VMware hebben, een 'one-stop' locatie naar de markt om hun oplossingen aan potentiële klanten te verkopen. Het reikt klanten search tools aan, het laat rijke multimediacontent verkennen en het legt direct contact tussen partners en ontwikkelaars. Dit moet hen helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor hun bedrijf.

Functionaliteiten

Partners en ontwikkelaars kunnen hun oplossingen verrijken met multimediacontent, inclusief de mogelijkheid om YouTube-video's in te bedden, trial software, screenshots van hun producten en whitepapers toe te voegen. Elke partner en ontwikkelaar kan een overzicht geven van zijn oplossing, met VMware en derde partij software versiecompatibiliteit, VMware-certificeringsdetails zoals VMware Ready-logo en contactinformatie.

Klanten van alle groottes kunnen nieuwe oplossingen ontdekken en direct contact hebben met partners en ontwikkelaars met vragen over licenties, trials, ondersteuning en verkoopaanvragen. Daarnaast biedt de VMware Solution Exchange klanten de mogelijkheid hun ervaring te uiten via een vijf-sterren waarderingssysteem en een schriftelijke evaluatie over de oplossing. Ze kunnen ook stemmen op een bepaalde versie van de oplossing van een partner.

Gebruikersinterface

De homepage van de VMware Solutions Exchange laat uitgelichte en populaire lijsten zien van VMware-partners en -ontwikkelaars. Oplossingen van partners en ontwikkelaars zijn gecategoriseerd op technologietype en type industrie, samen met het VMware-product waarmee ze compatibel of geïntegreerd zijn.

VMware heeft een sterke community van meer dan tweeduizend technologiepartners die ruim 3500 applicaties en zesduizend infrastructuurproducten hebben gebouwd die compatibel zijn met VMware-producten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-27T09:59:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.