Itemis betreedt Nederlandse markt via Warmer IT

Het Duitse Itemis uit Lünen is in Nederland een samenwerking aangegaan met Warmer IT. Beide partijen zijn actief in model gebaseerde softwareontwikkeling. Itemis biedt methoden en technieken voor geautomatiseerde softwareontwikkeling en mobiele toepassingen. Ook heeft het de productlijn Yakindu voor systeemintegratie bij ingebedde systemen. Warmer IT is het privébedrijf van Jos Warmer, gespecialiseerd in 'model driven development' (mdd) en open source.

Bij Itemis werken 150 mensen op meerdere locaties in Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Canada. Het bedrijf is een vooraanstaand lid van de Eclipse Foundation (platform voor open source modeling tools).

Warmer IT (www.openmodeling.nl) is nu officieel Itemis-partner voor Nederland. Beide partijen werkten al eerder samen in projecten, waaronder het Eclipse-project Spray. Itemis en Warmer IT besloten tot een hechte samenwerking om daarmee te profiteren van elkaars gespecialiseerde kennis en ervaring.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-03T08:38:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.