Tester Four Oaks in Israëlische handen

Handen schudden

De Israëlische Qualitest Group, dienstverlener op het gebied van kwaliteitszorg en softwaretesten, heeft Four Oaks uit Arnhem overgenomen. Four Oaks, opgericht in 2001, is als softwaretestbedrijf actief voor de overheid, de detailhandel en het bank- en verzekeringswezen. Qualitest Group heeft wereldwijd ruim duizend testers in dienst en voegt zijn Nederlandse vestiging in Woerden samen met die van Four Oaks. De overname dateert van eind januari.

Qualitest heeft de ambities om uit te groeien tot 's werelds grootste softwaretestbedrijf. De overname van Four Oaks (voorheen Tower Test Solutions) past in dit streven. Beide partijen willen in Nederland niet alleen traditionele testmethoden aanbieden maar ook nieuwe oplossingen, zoals lokale test centers, beheertoepassingen en testautomatisering gebaseerd op Funtasy, het testautomatiseringsplatform van Qualitest. Klanten van Four Oaks zijn onder andere het ministerie van Veiligheid & Justitie, Rabobank, Interpolis, Belastingdienst, KPN/Telfort en de Kamer van Koophandel.

Bij Four Oaks werkt een twintigtal mensen. Zij zullen naar verwachting dit jaar verhuizen naar Qualitest in Woerden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-10T13:30:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.