Krimson Drupal Architects komt naar Nederland

Krimson Drupal Architects

Drupal-ontwikkelaar Krimson Drupal Architects opent naast zijn twee kantoren in België een derde locatie in Nederland. Imre Gmelig Meijling en Lex van Sonderen zullen de Nederlandse vestiging gaan opbouwen. De focus ligt momenteel op het vinden van een juiste locatie met goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en het samenstellen van een team bestaande uit ervaren en nieuw Drupal-talent.

Krimson was al in Nederland actief, zowel in de professionele Drupal-markt als in de Drupal-community. Krimson voerde meerdere grote Nederlandse Drupal-projecten uit. Recent kreeg het een opdracht van Natuurmonumenten gegund. Het was voor het bedrijf dan ook strategisch het juiste moment om een Nederlandse vestiging te openen.

In Nederland wordt hetzelfde Drupal-serviceportfolio aangeboden als in België. Met de uitbreiding naar Nederland wordt Krimson volgens eigen zeggen één van de grotere Drupal-shops in Europa. Krimson biedt voor diverse markten Drupal-oplossingen aan voor het midden en hogere segment Ook levert het Drupal-hosting, -support, -audits en -training.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-26T10:22:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.