ICT Automatisering standaardiseert Rijnland

Systeemintegrator ICT Automatisering gaat een gestandaardiseerde proces-automatiseringsinstallatie uitvoeren en opleveren voor het hoogheemraadschap Rijnland. Het project bestaat onder andere uit standaardisatie, programmeren, monteren en testen alvorens het project op te leveren aan afvalwaterzuiveringsinstallatie Haarlem Waarderpolder.

Het betreft een pilotproject met een doorlooptijd van twaalf maanden. Door middel van de pilot wordt voor het hoogheemraadschap de uniforme procesvoering ondersteund. Dit moet leiden tot een efficiënte uitvoering van het beheer en onderhoud van de afvalwaterzuiveringsinstallaties. Na de pilot vindt er een mogelijk vervolg plaats waarin de vervanging van de automatiseringssystemen van de overige Rijnlandse installaties wordt meegenomen.

'Kennis van oplossingen voor watergerelateerde projecten zit in ons DNA', zegt Carlo D'Agnolo, ICT Automatisering-ceo. 'Dit komt tot uiting in de projecten die we doen op het gebied van peil-gemaalbeheer, drink- en industriewaterproductie en zuivering. Tevens hebben we laten zien dat we ook optimalisatie van integrale rioolsystemen en onbemande bediening van bruggen en sluizen tot onze expertise kunnen rekenen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-31T10:56:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.