Liferay opent enterprise applicatiemarktplaats

Dit artikel delen:

Leverancier van enterprise open source portals Liferay heeft zijn Liferay Marketplace geopend voor ontwikkelaars en gebruikers. Per direct zijn er meer dan zeventig enterprise applicaties en thema's ontwikkeld door Liferay beschikbaar.

Als onderdeel van deze lancering worden onafhankelijke software leveranciers (isv's) en ontwikkelaars uitgenodigd om apps te ontwikkelen voor en bij te dragen aan Liferay Marketplace. Deze apps komen in de volgende fase van Liferay Marketplace beschikbaar. De volgende fase gaat ook transacties en betalingsmogelijkheden bieden. Met de Marketplace wil Liferay enterprise applicaties toegankelijk maken voor Liferay Portal-gebruikers wereldwijd. Zij kunnen zo eenvoudig apps ontdekken, beoordelen en downloaden in de centrale publieke bibliotheek.

Waarde creëren

Vanuit de Liferay Marketplace installeert de gebruiker de apps op een lokale instantie van Liferay Portal. Hierdoor wordt het aanpassen en uitbreiden van een portal eenvoudig en snel voor zowel technische als niet-technische gebruikers. Liferay wil zo waarde creëren met en voor de open source community, waardoor de ontwikkelaarsgemeenschap eenvoudiger hun innovaties kunnen delen, verspreiden en aanbieden als modulaire applicaties.

Liferay Marketplace biedt isv's een nieuw distributiekanaal om hun enterprise applicaties aan een wereldwijd publiek met ruim een half miljoen Liferay-deployments te presenteren. Liferay Marketplace toont gebruikers de populairste apps, informatie over de apps, blader en zoek mogelijkheden en klant beoordelingen en waarderingen. Naast Liferay's eigen apps komen enterprise apps en uitbreidingen ontwikkeld door derden beschikbaar in Liferay Marketplace.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-08T11:55:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.