Krimson fuseert met drie Drupal-ontwikkelaars

Krimson Drupal Architects

Krimson Drupal Architects kwam in april 2012 naar Nederland en nu verdwijnt de naam alweer

Het Belgische Krimson Drupal Architects gaat een fusie aan met drie grote Europese Drupal-ontwikkelaars. Hiermee wordt het nieuwe bedrijf in één klap de grootste leverancier van oplossingen op het Drupal-web content management-systeem. Krimson Drupal Architects voegt zich bij Mearra uit Finland, NodeOne uit Scandinavië en Wunderkraut uit Duitsland en het gefuseerde bedrijf gaat verder onder de naam Wunderkraut.

De aankondiging komt uit München tijdens de opening de Europese editie van DrupalCon, de jaarlijkse Drupal-conferentie. Wunderkraut creëert naar eigen zeggen het grootste Drupal-ontwikkelteam ter wereld. De nieuwe organisatie zal bestaan uit een team van 140 Drupal-specialisten en -ontwikkelaars en rekent met kantoren in tien landen de grootste Europese organisaties tot zijn klantenkring.

Verschillend Drupal-landschap

'Met het oog op de groeiende markt in België en Nederland zijn we blij om met dit initiatief naar buiten te kunnen treden', zegt Roel De Meester, medeoprichter van Krimson Drupal Architects. 'Het Drupal-landschap is in elk land anders, dat merken we in onze Europese context dagelijks. Maar in heel Europa is er een sterke behoefte aan een Drupal-partner die enterprise-oplossingen in open source kan aanbieden. Met deze samenwerking maken we een grote stap voorwaarts in de professionalisering van het Drupal-dienstenportfolio voor onze huidige en nieuwe Drupal-klanten.'

Krimson Drupal Architects was nog niet lang actief in Nederland. In april 2012 opende het naast zijn twee kantoren in België een derde locatie in Nederland. Imre Gmelig Meijling en Lex van Sonderen hebben de Nederlandse vestiging opgebouwd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Interesant. Ik werk zelf meer met Joomla/Wordpress en ik heb ook al eens gekeken naar Drupal. Misschien dat Drupal nu populairder wordt na deze aktie.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-22T11:52:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.