Keesing Games zoekt testers Stratego Online

Lezers van Computable die mee willen doen aan de 'closed bèta' van de verbeterde versie van Stratego Online kunnen zich inschrijven via www.stratego.com. Ontwikkelaar Keesing Games wil de online variant grondig hebben getest voordat eind dit jaar de Amerikaanse lancering volgt van een grote open bèta met een web- èn een iPad-versie. Het gamebedrijf ontwikkelt, beheert en exploiteert Stratego Online in opdracht van Koninklijke Jumbo.

Van het beroemde strategische bordspel bestaat sinds een een halfjaar een online versie. Stratego Online bevindt zich nog steeds in de bètafase. Hoewel de game positief is ontvangen blijven de Amerikaanse online gebruikers tot nu toe weg. Voor spelletjesfabrikant Jumbo is de Amerikaanse markt echter belangrijk. Het kartonnen veldspel is namelijk vooral populair in de VS (met name de Sci-Fi-variant), Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië en Oekraïne.

Keesing Games heeft besloten om met een nieuwe, verbeterde en uitdagender versie te komen die breed in de VS wordt gelanceerd. Voordat deze lancering eind dit jaar plaatsvindt wordt de nieuwe versie eerst nog uitgeprobeerd en bekritiseerd in besloten kring, bestaande uit de huidige groep gebruikers alsmede een beperkt aantal nieuwe testers.

Lezers van Computable die mee wlllen doen aan de 'closed bèta' van de verbeterde versie van Stratego Online kunnen zich inschrijven via www.stratego.com. Codewoord: capturetheflag

Lees ook het uitgebreide verhaal: Verover de vlag online!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-10-08T11:18:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.