Sogeti verkort testproces met Micro Focus

Software testing

It-dienstverlener Sogeti sluit een partnership met Micro Focus, leverancier op het gebied van modernisering, testen en management van enterprise applicaties. Sogeti gaat de Borland Silk Performer-testtooling van Micro Focus gebruiken om zijn testdienstverlening te verbeteren.

Met deze testtooling worden mogelijke bottlenecks in prestaties beter in kaart gebracht en krijgen klanten van Sogeti inzicht in de piekbelastingen en het aantal gebruikers van bedrijfsapplicaties. Daarnaast profiteren ze van tijdswinst en meer effectiviteit in het testproces. Door het gebruik van Borland Silk Performer wordt het testproces verkort met 20 tot 30 procent.

‘Het performance testproduct van Micro Focus helpt onze testdienstverlening te verbeteren’, zegt Marco van den Brink, directeur van de divisie Software Control bij Sogeti. ‘Niet alleen door de kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid, maar ook vanwege de uitgebreide rapportagemogelijkheden.’

‘Sogeti is groot op het gebied van softwaretesten’, zegt Daniel Alvarez van der Feltz, directeur Borland Alliances bij Micro Focus. ‘Dat juist zij onze performance testtooling omarmen is een groot compliment voor ons.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-20T10:41:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.