Valori breidt uit met Test Tool Services

Ict-dienstverlener Valori breidt zijn dienstverlening uit met Test Tool Services en speelt hiermee in op de toenemende vraag naar geautomatiseerd testen. Deze divisie richt zich op de expertisegebieden testautomatisering, performance-testen, testdatamanagement en testmanagementtools. Bij de testactiviteiten werkt Valori met open source testtools.

Valori richt zich van oorsprong op testen en testtooling als dienst wordt daar nu aan toegevoegd. Sales- en marketingmanager Carel Kouwenhoven merkt dat testtooling steeds meer onderdeel uitmaakt van het testproces. ‘Organisaties zijn steeds afhankelijker van de it-infrastructuur en bedrijfstoepassingen ter ondersteuning van de operationele processen. Daarom is het belangrijk bij de ontwikkeling van it-oplossingen al in een vroeg stadium te testen. Dit voorkomt fouten, bevordert de kwaliteit en het bespaart tijd en geld. Testen met testtooling maakt het testproces sneller, efficiënter en daarmee goedkoper. Met de uitbreiding van Test Tool Services vergroot Valori zijn toegevoegde waarde en draagt het meer bij aan het rendement van it-investeringen door zijn klanten.’

Met de testactiviteiten van Valori krijgen klanten grip op risico’s, een besparing in tijd en geld en uiteindelijk een informatiesysteem dat doet wat de klant wil. Dit wordt bereikt door de inzet van eigen professionals en zzp’ers met de juiste testvaardigheden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Herhaalbaarheid van testen en focus op het testen van de CHANGE gerelateerde business kritische componenten van software is de juiste strategie. Tools zijn en blijven ondersteunend. Laten we de vulling van de testen, zeker in bestaande omgevingen, eveneens zoveel mogelijk computer-ondersteund doen.

Ik kan alleen maar blij zijn met meer aandacht voor geautomatiseerd testen.
Nu nog ervoor zorgen dat we het bewust toepassen op die plekke waar er ook winst mee te halen is.
Of
Er komen meer resources om testen, zodat we met releatief weinig extra inspanning, veel meer gaan testen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-27T10:36:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.