Leden Ngi en TestNet bezoeken elkaars evenementen

Handen

De verenigingen Ngi en TestNet stellen hun evenementen open voor elkaars leden. Zo kunnen de leden van TestNet via de avonden en evenementen van de Ngi-afdelingen of -regio’s kennis opdoen van vakgebieden als architectuur, bpm, requirements management en informatiebeveiliging. De leden van Ngi kunnen aansluiten bij de thema-avonden en evenementen van TestNet en op deze wijze hun testkennis uitbreiden.

Beide verenigingen hopen op deze wijze op kennisuitwisseling en bruggen slaan. De details, zoals inschrijvingen en registratie van aanwezigheid, worden de komende periode verder ingevuld. Ook zal aan het einde van 2013 een evaluatie plaatsvinden.

Eind 2011 is binnen de beroepsvereniging Ngi de afdeling ‘Testen & Integratie’ opgericht. Doel bij deze oprichting is om bruggen te slaan tussen het vakgebied testen, georganiseerd in vakvereniging TestNet en aanpalende vakgebieden, georganiseerd binnen het Ngi. De afdeling richt zich op de noodzakelijke aansluiting van het vakgebied softwaretesten met andere it-vakgebieden. In het bestuur van de afdeling is de testprofessie vertegenwoordigd door de voorzitter van TestNet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-05T11:13:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.