Salves start divisie Business Productivity

Start-up

It-dienstverlener op het gebied van testen en softwareontwikkeling Salves is per 1 september 2013 een nieuw bedrijf begonnen onder de naam Salves Business Productivity. De nieuwe onderneming gaat zich als Microsoft-adviseur richten op cloud computing, migraties en het nieuwe werken om de businessproductiviteit van klanten te maximaliseren.

Salves Business Productivity moet medio 2014 zijn gegroeid tot twaalf medewerkers en uiteindelijk, net als de vier andere bedrijven die onder de vlag van Salves opereren, uitgroeien tot maximaal dertig man. De mensen die nu worden aangesteld zijn seniors die een businessachtergrond hebben met veel kennis van ict. Vervolgens worden er mensen geworven die als senior een ict-achtergrond hebben met veel gevoel voor businessprocessen.

Salves Business Productivity speelt in op verschillende trends in de markt. Ten eerste groeien cloudgerelateerde producten en diensten sterk. Daarnaast is het nieuwe werken steeds meer een onderdeel van het werkproces. Dit vraagt om een interne focus, zoals kleinere kantoren en minder reiskosten, zonder echt de vertaalslag te maken naar het verhogen van de productiviteit van medewerkers. Ook richt Salves Business Productivity zich op de externe focus en de samenwerking tussen verschillende bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-10T11:38:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.