Appedemic en Ifective stappen in B2E-apps

Vrouw tablet zakelijke apps

Ict-dienstverlener Ifective en app-ontwikkelaar voor de zakelijke markt Appedemic gaan gezamenlijk apps op de markt brengen via enterprise app stores. B2E staat voor ‘business to employee’. In eerste instantie gaat het om mobiele apps voor iOS en Android. Medio 2014 zal tevens het Windows-platform ondersteund worden.

De app-ontwikkelaars van Appedemic zullen in eerste instantie samen met de ontwikkelaars van Ifective apps ontwikkelen voor de klanten van Ifective. In de toekomst zal Ifective gebruik gaan maken van het Appedemic-platform en apps geheel in eigen beheer ontwikkelen. Inmiddels is de ontwikkeling van de eerste B2E-app voor een grote dienstverlener in de autoschademarkt in ontwikkeling.

Na de ‘business to consumer’ (B2C)-apps en de ‘business to business’ (B2B)-apps komen de B2E-apps snel opzetten. Deze apps zijn bedoeld voor werknemers die daarmee vanaf mobiele apparaten, smartphones en tablets, hun werk kunnen doen. B2E-apps worden over het algemeen beschikbaar gesteld in gesloten enterprise app stores en zijn daarmee alleen beschikbaar voor medewerkers van de betreffende organisatie. Deze ontwikkeling is snel groeiend en de voorspelling is dat in 2020 het grootste deel van interne processen door deze apps gefaciliteerd zullen worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-24T15:13:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.