Appronto fuseert met Mendix-partner Webspire

Business apps-ontwikkelaar Appronto fuseert met Mendix-partner Webspire. Doordat Appronto ook ontwikkelt op basis van Mendix ontstaat er een organisatie die beschikt over veel slagkracht en kennis, kunde en ervaring op het gebied van het Enterprise App Platform van Mendix. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Appronto.

‘Met de komst van het Webspire-team, halen we de crême-de-la-crême van de Mendix-community naar onze organisatie’, meent algemeen directeur Bas van der Horst van Appronto. Webspire werd in 2011 opgericht door Herbert Vuijk. In de vier jaar daarvoor stond Vuijk mede aan de basis van Mendix en was als projectleider verantwoordelijk voor de grootste projecten en de belangrijkste klanten. In de nieuwe samenstelling neemt Vuijk de rol van cto op zich.

Bizzomate

Appronto is een jonge organisatie met een open cultuur en een team van ervaren en ambitieuze business consultants. Het afgelopen jaar was Webspire onderdeel van een andere Mendix-specialist, te weten Bizzomate. Toen echter eind 2013 het besluit viel om niet in deze samenstelling door te gaan, hadden meerdere partijen interesse in Webspire. Dat daarbij uiteindelijk is gekozen voor het jongere Appronto heeft te maken met de gelijkgestemdheid en de focus op kwaliteit. Beide teams zijn allebei in staat om modelgedreven mobiele- en webbased business apps te ontwikkelen, integreren en beheren.

‘Door de jarenlange ervaring bij vele uiteenlopende klanten zoals Agis Zorgverzekeringen, AZL, Nazza, Protestantse Kerk Nederland en War Child is er veel kennis van hoe de visie van modelgedreven programmeren verwezenlijkt wordt’, verduidelijkt Vuijk. ‘Het leveren van maatwerkapplicaties waarbij gepland wordt in dagen of weken in plaats van maanden en jaren. Eenvoudig onderhoudbare applicaties zonder daarvoor te hoeven programmeren. Portalen voor klanten en leveranciers met web en mobiele toegang zonder zorgen te hoeven maken over complexe infrastructuren. Applicaties die binnen tijd en binnen budget opgeleverd worden.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-04T11:13:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.