Microsoft deelt SDK Office 365 voor Android-apps

Microsoft heeft een software development kit (sdk) vrijgegeven voor de ontwikkeling van Office 365-applicaties voor Windows 8 en Android. De sdk moet ontwikkelaars helpen met de bouw van nieuwe apps die de productiviteit van Office 365 op mobiele apparaten verbeteren. Apps op het Windows 8- en Android-platform kunnen kunnen gekoppeld worden aan gegevens uit Office 365 zoals documenten, agenda’s, contacten, taken en e-mail.

De sdk is vrijgegeven tijdens de SharePoint Conference 2014 in Las Vegas. Microsoft vice president voor zakelijke oplossingen, Jeff Teper, meldt dat daarnaast Office 365 api’s voor Powerpoint en Outlook zijn verbetert.

Volgens Microsoft zijn er ruim 3,4 miljoen ontwikkelaars die productiviteits-oplossingen bouwen voor browsers, pc’s en mobiele apparaten rondom Office- en SharePoint.

Het softwarebedrijf meldt ook dat de beveiliging van Office 365 is verbeterd door nieuwe toepassingen voor data-loss-prevention. 'Door nieuwe toepassingen wordt het eenvoudiger om in Office informatie te beheren, te traceren en te controleren, zonder de productiviteit van de gebruiker in de weg te zitten.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-04T11:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.