Newion stapt in TV-appbouwer 24i Media

Newion Investments steekt geld in de Amsterdamse tv-appbouwer 24i Media. Met het extra kapitaal wil het bedrijf zijn product- en marktontwikkeling versterken, onder andere door het uitbreiden van de internationale organisatie. Volgens 24i Media is er wereldwijd een groeiende vraag naar tv-apps. Het bedrijf heeft in het buitenland al kantoren in Barcelona, Buenos Aires en Los Angeles en mag onder meer RTL, Pathé, Nubeox en FOX Sports tot zijn klanten rekenen.

Opgericht in 2009 bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt en beheert 24i Media tv-apps voor allerhande apparaten, uiteenlopend van slimme tv's tot aan set‐top boxes, game consoles, tablets en mobieltjes. Het bedrijf heeft daarvoor zijn Appcore-technologieraamwerk tot zijn beschikking.

Met de hulp van Newion Investments, een investeringsfonds uit Heerenveen dat kapitaal verschaft aan softwarebedrijven in de Benelux, wil 24i Media vooraan blijven lopen in de markt van innovatieve tv-apps. Newion gelooft dat dit een wereldwijd veelbelovende groeimarkt gaat worden en ondersteunt met zijn investering de internationale groei van 24i Media. Hoeveel geld de investeerder in het Amsterdamse bedrijf steekt, is niet bekend gemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-01-07T10:22:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.