Info Support is partner van DataStax

Handen schudden

Info Support heeft een partnerschap gesloten met DataStax voor Cassandra, een open source database management-oplossing. Medewerkers van de ict-dienstverlener uit Veenendaal kunnen dankzij de samenwerking deelnemen aan het officiële trainingsprogramma om de kennis over de open source-applicatie op peil te houden. Info Support past DataStax voor Cassandra met name toe binnen organisaties die met grote hoeveelheden data te maken hebben.

Cassandra biedt klanten een schaalbare en betrouwbare oplossing om data te stroomlijnen en te beheren. De open source NoSQL-database is ontwikkeld voor cloud- en big data-applicaties, aldus Info Support.

Volgens Gert Jan Timmerman, manager Kenniscentrum bij Info Support, stelt het partnerschap de ict-dienstverlener in staat klanten beter te adviseren en te helpen met de implementatie en het beheer van Cassandra. 'DataStax biedt ons een veelomvattend kennisnetwerk en trainingsprogramma, waardoor onze kennis voortdurend wordt bijgeschaafd volgens de laatste product- en marktontwikkelingen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-01-20T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.