Sioux neemt Logena Automotive over

Handen schudden

Sioux, specialist in ingebedde systemen, uit Eindhoven neemt Logena Automotive over. Dit bedrijf met vestigingen in Ede en Center Valley (Verenigde Staten), is gespecialiseerd in embedded software- en hardware-oplossingen voor de automobielindustrie. Met de overname bouwt Sioux zijn positie in deze markt verder uit. Logena, waar zo'n twintig man werken, zal als zelfstandige vestiging binnen Sioux opereren.

Volgens Erik van Rijswijk, operationeel directeur van Sioux Group, levert de krachtenbundeling van Logena en Sioux 'een sterke automotive partner met veel marktkennis op, die in staat is om totaaloplossingen aan zijn internationale klanten te bieden. De automotive industrie is een markt waar wij veel toekomst in zien en met deze overname zijn wij in staat om de toenemende vraag vanuit de markt te beantwoorden.'

Bij Sioux werken inmiddels zo'n 450 ingenieurs op het gebied van technische software, mechatronica, elektronica, industriële wiskunde en remote solutions. Het Eindhovense bedrijf nam in 2014 ook al CCM over, een bedrijf uit Nuenen dat actief is op het gebied van mechatronische systemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-31T11:05:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.