Salves opent derde testdivisie

Salves, it-dienstverlener op het gebied van testen en softwareontwikkeling, start een derde testdivisie: Salves Testservices West in Rotterdam. Salves-mededirecteur Christian Hoppenbrouwers gaat deze divisie met dertig testers leiden.

Salves beschiktnu over drie testdivisies (west, zuid en midden). Bij iedere divisie zijn ongeveer dertig testers aan boord. De nieuwe testdivisie onder de naam ‘Salves Testservices West’ richt zich op het gehele palet van testdiensten, zoals continuous delivery, DevOps, security, technisch testen en test automatisering.

Christian Hoppenbrouwers gaat de divisie van dertig testprofessionals leiden. Het bedrijf zoekt in de komende periode nog zo’n twintig medewerkers, met name softwaretestprofessionals, Agile-testers, test engineers, test automatiseerders en scrum masters. Ook hoopt Hoppenbrouwers binnen twee jaar een mededirecteur aan het managementteam toe te voegen.

Microsoft en Afas

Naast de drie testdivises beschikt Salves over nog twee divisies: Microsoft Consultancy (voorheen Salves Business Productivity) en Afas Profit Consultancy. De Microsoft-tak implementeert oplossingen voor het verhogen van de productiviteit van medewerkers. Dat gebeurt op basis van bestaande en nieuwe Microsoft technologieën.

De Afas-divisie helpt zorginstellingen en onderwijsinstellingen bij de overstap naar de Afas-paketten Profit, HR en Payroll. Daarnaast leveren zij consultancy voor implementatie en applicatiebeheer van het dienstroosterpakket Harmony van Ortec.

De it-dienstverlener heeft op beide divisies dertig medewerkers in dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-09T09:58:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.