Fiscus en PGGM leren Agile met Info Support

Info Support gaat een opleidingstraject Professional Software Development opstarten voor medewerkers van de Belastingdienst en pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM. Het gaat om .Net-ontwikkelaars die worden bijgeschoold om Agile-softwareontwikkeling toe te kunnen passen binnen de eigen organisatie.

De opleiding Professionals Software Development van Info Support is oorspronkelijk een minor voor hbo-studenten. Zij leren Agile-softwareontwikkeling in de praktijk toe te passen.

Info Support maakt deze opleiding nu ook beschikbaar voor .Net-ontwikkelaars van de Belastingdienst en PGGM. De opleiding is in de eerste week van september gestart en duurt in totaal twintig weken. Zes deelnemers leren meer over continuous delivery, Scrum, test-driven development en specification by example en .Net. Dit stelt de ontwikkelteams van beide organisaties in staat om aan de slag te gaan met Agile development.

Info Support heeft eerder al verschillende applicaties ontwikkeld voor zowel de Belastingdienst als PGGM.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Specification by example? Dat maakt benieuwd naar de komende applicaties van de belasting dienst. Wat is er mis met specificaties door definitie. Treurig dat agile software altijd over het proces icm scrum gaat en niet als eigenschap van de software. Dat is waar de rek in moet zitten, de software. Als randvoorwaarde van de software. Eigenlijk heel amateuristisch en armoedig.

@anoniem : Specification by example is een aanvulling / uitbreiding op specificaties door definitie, erop gericht om het abstracte concreter te maken en zo betere specificaties te maken. zie wikiperdia en de boeken van Gojko Adzic en anderen, al geaccepteerd sinds 2012. Een eerste google actie levert al meer informatie om een amateuristische en armoedige reactie te voorkomen.
@suzanne: compact bericht, aardig overzicht, valt mogelijk niet meer te vertellen, zonder van commercieel advertorial beticht te worden.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Belastingdienst

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-23T09:42:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.