Linkit en OutSystems starten samenwerking

Detacheringshuis Linkit uit De Meern en OutSystems hebben een partnerovereenkomst getekend. Hiermee verbreedt Linkit zijn portfolio en wil het voldoen aan de groeiende klantvraag naar de OutSystems-oplossingen.

OutSystems levert een platform om businessoplossingen te ontwikkelen. Linkit gaat dit applicatieplatform gebruiken voor de ontwikkeling en oplevering van web- en mobiele projecten en apps. Daarnaast kan Linkit een expertteam samenstellen met vertegenwoordigers van Nederlandse partijen die OutSystems gebruiken. De detacheerder wil hen ondersteunen bij de bouw van nieuwe (bedrijfs)applicaties en het vernieuwen van bedrijfskritische applicaties.

Achtergrond

Detacheerder Linkit is gevestigd in De Meern. Het bedriujf heeft meer dan zevenhonderd it-specialisten werkzaam bij klanten in verschillende branches.

OutSystems levert het gelijknamige rapid application delivery (rad)-platform. Het bedrijf claimt dat met dit platform in een korter tijdbestek en met minder kosten innovatieve businessoplossingen te ontwikkelen zijn. Het platform is naar eigen zeggen meer dan 36.000 keer geïnstalleerd in 22 sectoren en 24 landen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-28T15:07:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.