Managed hosting door True

Mconomy Group lijft Let’s Talk in

 

samenwerking

Mconomy Group uit Nieuw-Vennep heeft Let’s Talk overgenomen met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2017. Let’s Talk is een softwareontwikkelbedrijf uit Breda dat gespecialiseerd is in omnichannel-maatwerkoplossingen voor onder andere telecombedrijven en verzekeringsproducten. Mconomy levert mobiele accessoires aan telecomoperators en winkels in de Benelux. Beide bedrijven komen uit Breda.

Let’s Talk is opgericht in 2013 en telt twaalf medewerkers. Klanten zijn onder meer Media Markt, PCS en de Nederlandse Spoorwegen.

Mconomy is opgericht in 2002 en levert mobiele accessoires in de Benelux, zowel on- als offline. Het bedrijf werkt samen met onder andere T-Mobile, Vodafone, Media Markt, Telenet, Base en Bol.com. Mconomy wil met de overname van Let's Talk haar klanten en leveranciers een bredere dienstverlening bieden. Daarnaast wil het bedrijf ook buiten de Benelux groeien. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5988500). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×