Quintor opent vierde kantoor in Den Bosch

Softwareontwikkelaar Quintor opent in oktober zijn vierde vestiging. Het gaat om een kantoor in Den Bosch, tegenover de Sint Jan. De vestiging staat voorlopig onder leiding van een deel van het huidige Quintor-managementteam. Op de langere termijn wordt een vestigingsmanager aangewezen. Die geeft dan leiding aan zo’n vijftig tot zestig medewerkers.

Quintor, opgericht in 2005, ontwerpt en ontwikkelt it-systemen op basis van Java en .Net en biedt consultancy en trainingen op het gebied van agile- en scrum-development. Het richt zijn dienstverlening op de overheid, financiële-, telecom- en energiesector.

De softwareontwikkelaar is in de afgelopen jaren gegroeid tot 170 medewerkers, verspreid over kantoren in Amersfoort, Den Haag en Groningen. Het bedient klanten in heel Nederland. ‘Het is dus een logische stap om ook in zuid-Nederland een kantoor te openen, zodat we hier de klanten beter van dienst kunnen zijn en inspelen op lokale wensen’, vertelt Robert Tinga, manager talent acquisition bij Quintor.

Het nieuwe kantoor opent op 1 oktober als een ‘dependance’ vanuit Den Haag en Amersfoort. De collega’s vanuit deze twee kantoren helpen samen met een deel van het Quintor-managementteam (Johan Tillema, Jan van Beek en Robert Tinga) aan de opstart van de nieuwe vestiging.

Na de opstartfase is het de bedoeling dat het kantoor doorgroeit tot een zelfstandige vestiging met zo’n vijftig tot zestig medewerkers. Het gaat vooral om Java- en .Net-ontwikkelaars, agile-analisten, front-end developers en platform engineers. Het komt onder leiding te staan van een collega die binnen de vestiging doorgroeit tot vestigingsmanager.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-08T10:42:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.