Antea koopt detacheerder/opleider Working Spirit ICT

Investeringsmaatschappij Antea heeft een meerderheidsbelang van 60 procent genomen in Working Spirit ICT. Dit bedrijf uit Deventer met een kantoor in Amsterdam houdt zich bezig met de detachering en opleiding van ict-medewerkers. Met Antea als nieuwe eigenaar wil de ict-dienstverlener verder groeien.

Bij de detachering is Working Spirit met name gericht op softwareontwikkelaars op het gebied van Java en .Net en op it-infrastructuur-specialisten. Sinds 2014 houdt Working Spirit zich ook bezig met het (om)scholen van werknemers naar ict-medewerkers onder het label Working Spirit Academy.

Working Spirit behaalt dit jaar een omzet van ruim tien miljoen euro. Het bedrijf heeft circa honderd mensen gedetacheerd, waarvan ongeveer  40 procent eigen personeel en 60 procent zzp'ers. Antea heeft een belang van 60 procent verworven; de overige 40 procent is in handen van het driekoppig management dat aanblijft.

Volgens Richard Oosterhuis, directeur/oprichter van Working Spirit, kan zijn bedrijf onder de hoede van Antea de komende jaren verder groeien. De investeerder verwacht dat de combinatie detachering/opleiding gezien de krappe arbeidsmarkt een succesvol groeimodel zal zijn. Verdere overnames worden niet uitgesloten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-03T11:15:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.