Roquin koopt Masc en wordt Proud Nerds

Puzzel

Internetbureau Roquin uit Nijmegen neemt Masc over. Die stadsgenoot levert ict-diensten en ontwikkelt apps en software op basis van .Net. Eerder dit jaar kocht Roquin ook al Netcreators. Beide geacquireerde bedrijven hebben een focus op de publieke sector. De drie bedrijven, goed voor zestig medewerkers, gaan dit jaar verder als Proud Nerds.

De gecombineerde organisatie Proud Nerds is gericht op drie diensten: online oplossingen (ontwikkeling van websites, apps, platformen en online communities met een focus op de publieke sector) ict-diensten (advies, integratie en beheer van ict-platformen voor slim samenwerken, productiviteit en bereikbaarheid) en support (24/7 ondersteuning en beheer voor applicaties en ict-systemen).

Proud Nerds heeft zestig medewerkers in dienst en blijft onder leiding staan van de eigenaren Michiel Koopman (algemeen directeur) en Robin van den Bosch (commercieel directeur). Masc-eigenaren Rob Burow en Michiel Geurts gaan mee in de overname als aandeelhouders binnen de nieuwe holding. De organisatie wil begin volgend jaar naar een nieuwe locatie in Nijmegen verhuizen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-18T09:44:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.