Nederland en VS organiseren techsummit in Den Haag

Global Entrepreneurship Summit (GES) focust op innovatie in vijf sectoren

Mona Keijzer, staatssecretaris EZK, vertelt tijdens CES 2019 over Global Entrepreneurship Summit

Nederland en Amerika organiseren gezamenlijk een conferentie in Den Haag. De zogeheten Global Entrepreneurship Summit (GES) moet ondernemers verbinden met investeerders en beleidsmakers om zo technologie in vijf innovatieve sectoren te stimuleren. Het gaat om landbouw, connectiviteit, energie, gezondheid en water. Dat maken de organisaties bekend tijdens de Consumer Electronics Show (CES) 2019 in Las Vegas.

De Global Entrepreneurship Summit (GES) wordt op 4 en 5 juni 2019 in Den Haag gehouden. Dit is de negende editie van de conferentie, maar de eerste editie in Europa. Voorgaande edities waren onder meer in India, Amerika, Marokko en Dubai.

De summit is gericht op ondernemers die hun bedrijf willen opschalen en de internationale markt willen betreden. Zij kunnen hun scale-up presenteren aan investeerders, oprichters, financiers, experts en beleidsmakers. Doel van de conferentie is om wereldwijde innovatie te stimuleren om zo banen, groei en (ict-)oplossingen voor wereldwijde uitdagingen te realiseren. Er zijn tweehonderd van de tweeduizend plaatsen beschikbaar voor Nederlandse ondernemers.

Trots

Mona Keijzer, staatssecretaris van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), is trots dat de Global Entrepreneurship Summit dit jaar in Nederland wordt gehouden. ‘De conferentie gaat over het oplossen van wereldwijde uitdagingen en het vinden van de juiste bedrijfsmodellen en partners. Natuurlijk presenteren we Nederlandse oplossingen voor deze uitdagingen. De partnerschappen die tijdens GES ontstaan zullen ook daarna nog blijven bestaan en helpen bedrijven om op te schalen. Deze conferentie is een nieuwe manier van zakendoen en het brengt technologieën van de volgende generatie op de markt.’

Meer informatie over Global Entrepreneurship Summit 2019 is te vinden op www.ges2019.org.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-15T08:50:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.