Canadese webapp-specialist Rangle naar A'dam

Aanbieder van JavaScript-, Angular-, React- en Vue-diensten gaat bedrijven helpen in hun digitale transformatie

De Canadese specialist in mobiele- en webapplicaties Rangle opent een vestiging in Amsterdam. Het bedrijf wil vanuit die plek groeien binnen de Europese markt. Rangle wil zijn diensten voor applicatie-ontwikkeling (JavaScript, Angular, React en Vue) uitbreiden met diensten voor de technische, strategische en organisatorische begeleiding van digitale transformaties bij klanten.

Rangle, dat zich profileert als één van de snelst groeiende digitale transformatieadviesbureaus, telt in Canada (Toronto) ongeveer driehonderd medewerkers. Het begint in Amsterdam met twaalf man en wil voor het einde van dit jaar ongeveer 24 man in dienst hebben, vertelt cto Yuri Takhteyev. 

‘De vestiging in een Spaces-locatie aan de Keijzersgracht in Amsterdam vormt de eerste stap naar een nauwere samenwerking met Europese klanten', aldus de cto. Hij legt uit dat het bedrijf vanuit een technische benadering gericht op development is begonnen en gaandeweg steeds vaker adviseert over digitale transformatie in bredere zin. Rangle plant, ontwerpt en bouwt bijvoorbeeld innovatieve toepassingen voor klanten op het gebied van detailhandel, gezondheidszorg, openbare diensten en de mechanische industrie.

Het Canadese bedrijf ondersteunt organisaties bij het koppelen van bedrijfsdoelstellingen en de inzet van mobiele apps en webapplicaties. Het regelt desgevraagd het ontwerp en de ontwikkeling van die applicaties en adviseert rondom het realiseren van een digitale transformatie. Dat ontwikkel- en adviestraject moet leiden tot inzicht in interne zaken en verduidelijking van de markt. Bijvoorbeeld door snelle levering, strategisch voordeel en de mogelijkheid om vrijwel real-time gebruikers en marktgerichte data te integreren in de bedrijfsstrategie. Rangle is onder andere actief in de detailhandel, financiële sector, bij verzekeraars, in de logistiek en het onderwijs.

Vacatures

Het nieuwe kantoor in Amsterdam is verantwoordelijk voor het uitbouwen van Europese klantrelaties en het opzetten van een Europese strategie. Het bedrijf zet zich echter in om klanten lokaal en in heel Europa te ondersteunen.

Er staan op dit moment nog een aantal functies open voor de vestiging in Amsterdam. In de loop van 2019 moet het team verder worden uitgebreid. Het bedrijf is onder andere op zoek naar een algemeen manager, developers en een technisch directeur. x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-12T16:23:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.