Nieuw pand Thinkwise teken voor internationale koers

Het Thinkwise House in Apeldoorn.

Thinkwise opent vandaag officieel de deuren van zijn nieuwe hoofdkantoor in Apeldoorn. De opening van 'Het Thinkwise House' is tevens het startschot van een nieuwe fase in de geschiedenis van het low-codesoftwarebedrijf. Daarbij verschuift de focus naar partners en internationale groei, allereerst in Duitsland en de VS.

Gedurende zijn 17-jarige bestaan was Thinkwise gevestigd in Het Nieuwe Kantoor (HNK) te Apeldoorn. De laatste paar jaren is de leverancier van low-code-oplossingen sterk gegroeid, parallel aan die van de low-codesoftwaremarkt. Het bedrijf groeide uit zijn jasje en is naar een nieuw hoofdkantoor verhuisd aan de Ovenbouwershoek 9 in Apeldoorn. De opening wordt vandaag ingeluid door Jeroen Joon, wethouder van Economische Zaken bij de gemeente Apeldoorn.

Het nieuwe pand staat tevens symbool voor een nieuwe strategische koers. Thinkwise wil de komende jaren uitgroeien naar een toonaangevende internationaal opererende low-codeplatformleverancier. Als eerste staat het openen van kantoren in Duitsland en de Verenigde Staten op het programma.

Algemeen directeur Robert van der Linden wil verder het personeelsbestand van circa honderdvijftig medewerkers de komende jaren zien te verdubbelen. 'Daarmee kunnen we onze partners beter ondersteunen en de ontwikkeling van het Thinkwise Platform versnellen.' Voor de partners komt er bovendien een zogeheten online-learn & support-platform en een online-community.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-14T09:41:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.