Dave Farley geeft devops-masterclass in Nederland

Dave Farley

Softwareontwikkelaar DevOn haalt Dave Farley naar Nederland. Hij geeft op 20 september een masterclass in Delft waarbij met name opschalen centraal staat. De lezing is vooral gericht op ceo’s die volgens de organisatie leren om op enterprise-niveau devops-transformatie-vraagstukken op te lossen.

Dave Farley spreekt met name over continuous delivery, devops en softwareontwikkeling in het algemeen. Hij is actief als trainer en spreker en betrad eerder het podium tijdens de Goto Conference (2016) en Agile India. Een woordvoerder van DevOn geeft aan dat Farley een belangrijke theoreticus is op het gebied van devops en continuous delivery en een voormalig zakelijk partner van Jez Humble met wie hij het boek Continuous Delivery schreef. Ook licht hij toe waarom DevOn Farley naar Nederland haalt. ‘We merken dat het opschalen met devops een hot topic is. Hij heeft een aanpak hiervoor bedacht en die willen we graag delen met Nederlandse ceo’s. Uiteraard speelt mee dat wij de nummer één op het gebied van devops in Nederland willen worden en hiermee ook onze expertise tonen.’

De zegsman geeft verder aan dat het bedrijf uit Delft een partnerschap heeft gesloten met Farley om samen tot een benadering voor het opschalen te komen. ‘Wij hebben veel praktische kennis in huis, hij de theorie. Samen hopen we tot mooie manieren van werken voor bedrijven te komen. In de toekomst willen we meerdere masterclasses geven op het gebied van devops. Sprekers hierbij zijn Jayne Groll, Gene Kim en Kevin Behr.

DevOn

Softwareontwikkelaar DevOn uit Delft is opgericht in 2004 en heeft een agile softwareontwikkelingscenter in India. Het bedrijf geeft aan energiemaatschappijen en grote banken in Nederland als klant te hebben, namen worden niet gecommuniceerd. DevOn helpt organisaties aan de technische kant tijdens hun digitale transformatie met softwareontwikkeling (devops) teams, consultancy en trainingen.

Gratis DevOps-masterclass bijwonen?

Computable mag één gratis plaats weggeven voor de masterclass van Dave Farley. Mail je motivatie, functienaam en organisatie naar redactie@computable.nl. Inzenden kan tot en met aanstaande maandag 26 augustus. De redactie neemt contact op met de winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-22T12:13:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.