Bluefield doet via Pride vier overnames

Buy-and-build-strategie resulteert in overname van Immense, Link Design, Totta Research en Totta data lab

Match

Dienstverlener Blue Field Agency neemt vier Amsterdamse bedrijven over. Het gaat om Immense, Link Design, Totta Research en Totta Data Lab. De gecombineerde organisatie gaat onder de vlag van Bluefield opereren vanuit een gezamenlijk pand in Amsterdam. De overnames zijn de eerste invulling van de via buy-and-build-strategie van Bluefield, waarvoor het onlangs een Mezzaninelening bij Pride Capital Partners afsloot.

Bluefield zegt end-to-end-oplossingen te leveren aan bedrijven in de sectoren zorg, retail, fast moving consumer goods (fmcg), e-commerce en de overheid. Dat doet de gecombineerde organisatie op vijf gebieden: (marketing)strategie, technologie, ontwerp, onderzoek en data science. Dit wordt ondergebracht in drie pijlers: business insights & analytics, data science, machine learning & technologie, en als derde strategie, design & consultancy (3).

Bluefield telt 110 medewerkers, verspreid over Amsterdam en München. Het hanteert een buy-and-build-strategie, die (mede)gefinancierd wordt door Pride Capital Partners. De organisatie laat weten dat dit de eerste overnames binnen die strategie zijn en dat er in de toekomst meer overnames op de planning staan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-19T11:44:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.