Avit koopt softwareontwikkelaar Ifective

Netwerkintegrator Avit Group neemt Ifective uit 't Harde over. Avit krijgt hiermee toegang tot kennis en kunde op het gebied van softwareontwikkeling. Er worden geen financiële details van de overname bekend gemaakt.

Ifective heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van softwareontwikkeling en is partner van onder meer Microsoft, Okta (leverancier van identiteits- en toegangsbeheeroplossingen) en ITPH Academy (omscholingstrajecten).

Avit Group is Cisco-partner. De organisatie biedt it-diensten op het gebied van onder meer netwerken, samenwerking en cyberbeveiliging. Ook beschikt het over de software-ontwikkeltak-divisie Avit Integration. De 25 medewerkers van Ifective gaan aan de slag bij die tak.

De gecombineerde organisatie heeft honderdvijftig medewerkers in dienst verspreid over kantoren in Amersfoort, Emmeloord, Antwerpen en ‘t Harde. Vanuit deze locaties worden opdrachtgevers in met name de sectoren zorg, onderwijs, overheid alsmede multinationals met locaties verspreid in de Emear-regio (Europa, Midden-Oosten, Afrika en Rusland) bediend.

Avit en Ifective werkten al langer samen bij opdrachtgevers, bijvoorbeeld in 2018 samen met De Nieuwe Zaak eCommerce aan het project ICT MKB. Dat project was opgezet om mbo’ers op het Deltion College in Zwolle aan het werk te krijgen in de techniek. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-16T14:31:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.