Sioux Technologies opent nieuwe assemblagehal

Rene van Wijk, manager assemblage, blij met de nieuwe hal van Sioux Technologies in Eindhoven.

Sioux Technologies heeft zijn technische campus op bedrijventerrein Esp in Eindhoven uitgebreid met een nieuwe assemblagehal. Met bijna een verdubbeling van de clean room en een complete reinigingsstraat vergroot het technisch systeemhuis zijn productiecapaciteiten aanzienlijk.

De nieuwe hal van vijfduizend vierkante meter is ingericht op industrialisatie, seriematige systeemintegratie en kwalificatie in combinatie met de r&d-afdeling van Sioux Technologies. Het bedrijf zegt hierdoor voor klanten de volledige verantwoordelijk te kunnen nemen vanaf het eerste concept tot en met serieproductie en levenscyclusbeheer.  

De nieuwe assemblagehal ligt op steenworpafstand van het Sioux-hoofdkantoor in Eindhoven. Binnenkort zal het mechatronicabedrijf van Sioux ook naar hetzelfde bedrijventerrein verhuizen. Daarmee verenigt Sioux al zijn specialisten in software, mechatronica, mathware, elektronica en assemblage op één campus, wat de slagkracht vergroot. Bij het bedrijf werken ruim zevenhonderd man.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-24T11:22:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.