Outsystems-partner Truewind komt naar Benelux

benelux

Het van oorsprong Portugese Truewind mikt zijn pijlen op de Benelux. Het opent een kantoor in Utrecht, die onder leiding staat van business developer Ruud Hochstenbach. Het bedrijf levert digitale oplossingen op basis van het low-code-platform van OutSystems en specialiseert zich in de gebruikerservaring.

Truewind is opgericht in Portugal en maakte in 2011 zijn eerste internationale uitbreiding naar Brazilië. In 2015 volgde het Verenigd Koninkrijk en weer twee jaar later betrad het de Verenigde Staten. De Outsystems-partner betreedt nu ook de Benelux-markt met het openen van een kantoor. Een reden voor de stap is omdat genoemde regio een volwassen low-code-markt heeft.

Truewind zegt hier al een aantal klanten te bedienen, zoals KBC Bank en Randstad, en richt zich verder op organisaties in de zorg, bankensector, verzekeringssector, automotive en retail. Hiervoor zit het in een opstartfase en is het in gesprek met een stuk of tien potentiële klanten.

Een tweede doelstelling is om collega’s aantrekken. Het aantal medewerkers en de soort functies is nog niet vastgesteld en is afhankelijk van de bedrijfsontwikkelingen. De focus ligt op Nederlandstalig personeel dat de schakel vormt tussen het ontwikkelteam en de business.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-01T09:20:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.