Cape Groep haalt Carthago ICT binnen

It-dienstverlener Cape Groep heeft Carthago ICT overgenomen, een ontwikkelaar van maatwerksystemen. De acquisitie gaat met terugwerkende kracht in per 1 januari jl. Beide bedrijven komen uit Twente en blijven onder eigen naam op de markt actief. Gezamenlijk hebben zij honderdvijftig medewerkers in dienst.

Volgens Rob ter Brugge, directeur van Cape Groep vormt Carthago ICT met zijn vijftigtal hoogopgeleide medewerkers een sterke aanvulling op de dienstverlening van Cape Groep. Door high- en low-code te combineren kunnen hoogwaardiger end-to-end-softwareoplossingen voor klanten worden ontwikkeld, verwacht hij.   

Cape Groep, opgericht in 2000, is vanuit Enschede landelijk actief in het ontwikkelen en beheren van maatwerksystemen op basis van low code voor de sectoren transport, logistiek, landbouw,  voedselindustrie en bouw. Het bedrijf is gespecialiseerd in Mendix maar heeft ook een zusterbedrijf, eMagiz, dat een eigen, gelijknamig low-code-integratieplatform aanbiedt. Er werken zo'n honderd man bij Cape. Klanten zijn bijvoorbeeld PostNL, Mammoet, TVM en BAM.

Carthago ICT ontwikkelt systemen met behulp van Microsoft- en Java-technologie  gebaseerde dienstverlening bestaat iets meer dan twintig jaar en heeft vestigingen in Hengelo en Veenendaal. Tot de klantenkring behoren Thales, Wolters Kluwer, Saxion Hogescholen en Akzo.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-01T13:12:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.