Mendix-partner TimeSeries in handen van Siemens

Siemens neemt Mendix-partner TimeSeries over. Die Nederlandse independent software vendor (isv) ontwikkelt verticale apps op het Mendix low-code-platform. Via de overname wil TimeSeries zijn horizon verbreden en kan Siemens meer klanten en partners aansluiten op low-code. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

TimeSeries ontwikkelt branchespecifieke toepassingen voor de maakindustrie, gezondheidszorg, biowetenschappen, energiesector, het bankwezen en financiële dienstverlening. Dat doet het via het low-code-platform van Mendix voor klanten zoals Eneco, SVB en Oxxio. De organisatie is opgericht in 2012 en beschikt over kantoren in de Verenigde Staten (Golden in Colorado, en Boston), Nederland (Utrecht en Rotterdam), Duitsland (München) en Canada (Montreal). Het heeft 140 medewerkers in dienst.

TimeSeries voegt zich bij Mendix-team, dat sinds 2018 in handen is van Siemens en onderdeel uitmaakt van de Digital Industries Software-tak die klanten ondersteunt in hun digitale transformatie. Via de overname willen de partijen alle industrieën gaan voorzien van nieuw te ontwikkelen low-code-applicaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-28T10:59:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.