ICT Group kiest voor low-code-platform USoft

deal handen schudden overeenkomst contract

ICT Netherlands, onderdeel van ICT Group, breidt zijn portfolio uit met het low-code-platform van Usoft. Naast dat de ontwikkelomgeving wordt gebruikt om specifieke oplossingen voor klanten te bouwen, zetten beide partijen ook de USoft Academy op. Daarin worden consultants van ICT Netherlands opgeleid tot ontwikkelaarts en analisten.

De samenwerking start met de business unit Logistics. Daarna bekijkt ICT Netherlands in welke andere markten naast de logistiek geschikt zijn om lowcode-toepassingen te bouwen met het USoft-platform. De kracht van dit platform is de rules engine met bedrijfsregels. Daarmee kunnen in relatief korte tijd bedrijfskritische systemen worden gebouwd die exact aansluiten op de context van een organisatie én makkelijk aan te passen zijn. Dat is voor ICT de reden om voor USoft te kiezen. Het bedrijf heeft vaak te maken met complexe klant-specifieke vraagstukken. Het inzetten van traditionele oplossingen hiervoor kost veel tijd, aldus ICT.

Voor USoft vormt de samenwerking met ICT een belangrijke stap in de groeiambitie om tot een partner-ecosysteem te komen met een selecte groep van system integrators en isv's (independent software vendors).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-25T12:50:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.